Huisartsenpraktijk Obbink

Ons team

E.J. Obbink

Huisarts

D. Obbink heeft spreekuur op maandag, woensdag, donderdag en de even weken op vrijdag.

Ik werk sinds 2007 in Hoogvliet en sinds 2011 ben ik praktijkhouder.

Jolanda de Vos

Doktersassistente

Jolanda werkt van maandag t/m donderdag.

U kunt bij haar terecht op afspraak voor oa. injecties, uitstrijkjes, bloeddrukmeting, hechtingen verwijderen. Bovendien neemt zij een deel van de Ouderenzorg voor haar rekening.

Deborah Leurs

Praktijkondersteuner GGZ

Op vrijdag is Deborah Leurs binnen de praktijk werkzaam als Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH GGZ) en op de woensdag ochtend voor de jeugd.

Bij problematiek op het geestelijk vlak bij u of gedrags- of opvoedproblematiek bij uw kind kan de huisarts u verwijzen naar de POH-GGZ voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zal samen met u gekeken worden welke problemen er spelen en welke behandeling of begeleiding nodig is en het beste bij u past. Hierbij werkt de POH-GGZ nauw samen met uw huisarts. Daarnaast kan zij, afhankelijk van uw klachten specialistische hulp adviseren, zoals een verwijzing naar de specialistische GGZ,  vrijgevestigde psychiaters of eerstelijnspsychologen. De POH-GGZ valt in 2014 volledig onder huisartsenzorg en dus niet onder uw eigen risico.

Jessica Brusselman

Praktijkondersteuner Somatiek

Jessica heeft iedere maandag, dinsdag en vrijdag een spreekuur.

De praktijkondersteuner heeft een spreekuur voor Diabetes Mellitus 2 (suikerziekte) en cardiovasculaire ziekten (voor patienten met hart en/of vaatziekte) en Astma/COPD. U kunt bij haar terecht op afspraak.

Carola Wolters

AIOS

Mevrouw C.Wolters is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Mevrouw C. Wolters is sinds maart 2021 bij mij in opleiding, omdat zij zich momenteel aan het specialiseren is voor huisarts. Zij is afgestudeerd arts en behandelt zelfstandig patienten. Als arts heeft zij ruime ervaring in de spoedeisende hulp en ouderenzorg. De opleiding tot huisarts vindt deels plaats bij het Erasmus Medisch Centrum en het praktijkgedeelte vindt plaats in onze praktijk. Ten behoeve van deze opleiding worden soms video-opnames gemaakt. Dat gebeurt natuurlijk alleen als u daar vooraf toestemming voor geeft. Deze opnames worden alleen binnen de opleiding besproken en daarna gewist.

Zita Been

Doktersassistente

Zita werkt op invalbasis.
U kunt bij haar terecht aan de balie en telefonisch voor adviezen en om afspraken in te plannen.

D. Meinders

Huisarts

D. Meinders, heeft in 2018 zijn 1e jaars opleiding bij ons gedaan. Per 1 november 2020 werkt hij als vaste huisarts op de dinsdag en de oneven weken op vrijdag. 

Ingrid Verheijen

Doktersassistente

Ingrid werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. 

U kunt bij haar terecht op afspraak voor oa. injecties, bloeddrukmeting, hechtingen verwijderen, oren uitspuiten. 

Contact?

Een geaccrediteerde huisartsenpraktijk heeft graag zicht op de klachten en ideeën van patiënten. Deze worden gebruikt om de praktijk te kunnen verbeteren. De medewerkers horen dus graag welke ideeën u heeft. Al uw opmerkingen zijn welkom. Of het nu gaat om de manier van werken, de vakbekwaamheid of iets totaal anders. De doktersassistente neemt uw opmerkingen graag in ontvangst